16-7- 2021        Verjaardag en opening tijdens de vakantieweken

 

In verband met het vieren van mijn 50e verjaardag is de kapsalon gesloten van  22 t/m 24 juli 2021

Verder is de kapsalon de gehele vakantie periode GEOPEND op de normale openingstijden van dinsdag t/m zaterdag. Plan gerust een afspraak in, dan kunt u zonder" kopzorgen" genieten van uw  vakantie!                           Fijne vakantie allemaal!

 

 

Update 23-2-2021

Eindelijk is het dan zover,we mogen weer open! Ik denk dat we hier allemaal heel erg naar uit hebben gekeken! Vanaf 3 maart mogen we weer beginnen. Er staan in het afsprakensysteem al veel afspraken geboekt die bij de vorige lockdown weer opnieuw zijn ingepland.Deze blijven gewoon staan.Voor diegene die wil kleuren wil ik vragen wanneer je de kleur zelf thuis kan uitspoelen, wil je dit dan vermelden bij het boeken bij het vakje "opmerkingen". Dit scheelt voor mij heel veel tijd en zo kunnen er in korte tijd zo veel mogelijk klanten blij gemaakt worden. Hopelijk heeft u hier begrip voor.

Woensdag 24-02-2021 ben ik telefonisch bereikbaar van 09.00-11.00 uur  om afspraken te maken.

Tel nr 0543-451906

 

 

Update 21-02-2021

 

Knipkaarten uitverkocht

Wat is het snel gegaan, en wat ben ik er blij mee!! Het is boven verwachting gegaan, en  ik wil iedereen bedanken voor het aanschaffen van de knipkaarten, de lieve reacties en het meedeleven, het is meer dan hartverwarmend!! Voor diegene die geen kaart meer konden aanschaffen wil ik zeggen;bedankt  dat jullie aan mij hebben gedacht, en hopelijk blijven jullie dat de komende tijd ook nog doen.... hopelijk tot snel!

 

update  17/2/2021

 

Lieve Klanten

Aangezien we nog niet weten wanneer we weer open mogen, en de vergoedingen voor kappers te wensen overlaat, heb ik iets bedacht waardoor er voor mij op deze manier misschien een inkomen is en voor jullie een leuke actie!

ik heb een knipkaart laten maken ter waarde van 5 knipbeurten. Deze zou normaal gesproken voor dames  € 120,- en voor heren € 117,50 kosten. Die bied ik nu aan voor  € 110,-

Deze kunt u bestellen via mijn afsprakensysteem, klik eerst op "afspraak maken/knipkaart bestellen", en dan klikken op  " knipkaart". De datum en tijd is niet van belang, maar wel even  willekeurig aanklikken. Vermeld bij de opmerking graag even uw mailadres, dan kan ik u een betaalverzoek sturen via de mail, en kunnen we overleggen wanneer u de kaart kan ophalen of dat ik het kom bezorgen. Wilt u liever bellen voor een knipkaart dan mag dat natuurlijk ook! Ik ben donderdag ochtend 18-02-2021 telefonisch bereikbaar van 09.30 -11.30 uur, of laat een bericht achter op mijn antwoordapparaat of stuur een mail.

 

 

10-1-2021        Coronasluiting!!

Lieve klanten,

 

Helaas is er door de overheid beslist dat wij als kappers nog steeds niet mogen werken ivm corona. Zodra er meer nieuws is, krijgt u een mail gestuurd wanneer u in ons klantenbestand staat geregistreerd.

Ook hier houden we u natuurlijk op de hoogte!

U kunt wel producten of haarverf bestellen. U kunt ons bereiken via

Telefoon; 0543-451986(antwoordapparaat even inspreken)

mobiel /app   ; 0612824701

Mail ;   info@dianthahaarmode.nl