Zomervakantie

 

Van 8 t/m 18 juli 2024  is de kapsalon gesloten in verband met mijn vakantie

De wachttijden zullen ervoor en erna waarschijnlijk wat langer zijn, dus plan op tijd in, om teleurstellingen te voorkomen.

 

EXTENSIONS CURSUS

 

Op 11 maart 2024 heb ik een cursus gevolgd  om extensions  te kunnen plaatsen via het nano glued weave systeem van DOUBLE TRUE.

Ik vind het een erg mooie manier om je haar wat meer volume te geven of zelfs te verlengen.

Heb je hier interesse in, neem dan even contact met mij op , via mail, app of bel me, dan kan ik je er meer over vertellen.

Binnenkort meer hierover met foto's van  een voor en na de behandeling met de extensions!

 

 

Sparen voor punten en een nieuw kortingssysteem    Oktober 2022

 

Vanaf nu gaat u automatisch punten sparen in de salon bij elke behandeling.

U spaart per betaalde euro 10 punten. Hoe meer punten u spaart, hoe hoger de korting.

Lees onder "het kopje" spaar-en kortingssysteem, bij hoeveel punten u welke korting krijgt.

 

Ook geven we vanaf nu korting wanneer u vaker komt knippen!

Kijk ook hiervoor bij ons "Spaar- en Kortingssysteem"

 

 

Zomervakantie 2022

 

Deze zomer houden wij vakantie van  donderdag 7 juli t/m  woensdag  20 juli 2022

 

13-01-2022   Yess, we mogen weer open!!!

We mogen weer open!! De details zullen we vrijdagavond horen, maar ik ga alvast inplannen. Ik heb al veel klanten gebeld, en diegene die ik nog niet bereikt heb wil ik vragen om zelf een nieuwe afspraak in te plannen via mijn website www.dianthahaarmode.nl  , of mij te bellen. Het systeem word donderdagavond 13 januari  laat opengezet om te boeken.

Vrijdag 14 januari t/m  maandag  17 januari ben ik alleen te bereiken via mijn mobiele nr 0612824701. Laat een bericht achter, of stuur een appje en dan hoor je zo spoedig mogelijk van mij. Mailen mag natuurlijk ook! Vanaf dinsdag 18 januari ben ik te bereiken in de kapsalon op ons bekende nr 0543-451986

 

 30-12-2021 Landelijke actiedag voor de kappersbranche!

Ook ik ben het zat dat we maar weer dicht moeten en dat er zo goed als geen compensatie voor ons is, daarom ondersteun ik deze landelijke demonstratie dag! Laten we hopen op een mooi resultaat....

 

 

19-12-2021   Kapsalon gesloten t/m 14 januari 2022

En  voor de 3e keer moeten wij de deuren sluiten in verband met de corona maatregelen. Voorlopig t/m 14 januari 2022. Ik wacht even af wat er te zijner tijd weer gaat gebeuren, voordat ik iedereen ga bellen  die in de planning stond. Ik wil eerst zeker weten dat we echt weer open mogen, anders ben ik er dubbel druk mee, en blijf ik aan het verzetten. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

Heb je een product nodig, wat te vragen of wil je graag een kleur/verfsetje , bel, mail of app mij dan, ik help je graag!

Telefoon  kapsalon: 0543-451986(antwoordapparaat)

Mobiel: 0612824701

Mail: info@dianthahaarmode.nl

Zodra er weer nieuwe berichten zijn, worden ze hier zo spoedig mogelijk vermeld. Hopelijk tot snel!                   Lieve groet,  Diantha te Hennepe

 

 

14-12-2021     Beperkte openingstijden ivm corona

 

De maatregelen die door het kabinet zijn opgelegd, worden verlengd tm 14 januari 2021. Dit betekend voor de kappers dat wij na 17.00 uur niet meer mogen werken. Maak op tijd een afspraak,( de wachttijden kunnen vooral op de zaterdag wat langer zijn dan normaal),om teleurstellingen te voorkomen. De woensdagavond komt hiermee dus TIJDELIJK te vervallen, daar komt de woensdagmiddag voor terug.

Verder ben ik elke ochtend normaal geopend om 8.00 uur. Mocht er echt geen plek meer zijn in mijn planning dan kan in overleg een afspraak gepland worden in de vroege ochtend. Neem dan even contact met mij op.  Verder wens ik iedereen, ondanks de beperkingen toch hele gezellige kerstdagen,en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

 

 

16-7- 2021        Verjaardag en opening tijdens de vakantieweken

 

In verband met het vieren van mijn 50e verjaardag is de kapsalon gesloten van  22 t/m 24 juli 2021

Verder is de kapsalon de gehele vakantie periode GEOPEND op de normale openingstijden van dinsdag t/m zaterdag. Plan gerust een afspraak in, dan kunt u zonder" kopzorgen" genieten van uw  vakantie!                           Fijne vakantie allemaal!

 

 

Update 23-2-2021

Eindelijk is het dan zover,we mogen weer open! Ik denk dat we hier allemaal heel erg naar uit hebben gekeken! Vanaf 3 maart mogen we weer beginnen. Er staan in het afsprakensysteem al veel afspraken geboekt die bij de vorige lockdown weer opnieuw zijn ingepland.Deze blijven gewoon staan.Voor diegene die wil kleuren wil ik vragen wanneer je de kleur zelf thuis kan uitspoelen, wil je dit dan vermelden bij het boeken bij het vakje "opmerkingen". Dit scheelt voor mij heel veel tijd en zo kunnen er in korte tijd zo veel mogelijk klanten blij gemaakt worden. Hopelijk heeft u hier begrip voor.

Woensdag 24-02-2021 ben ik telefonisch bereikbaar van 09.00-11.00 uur  om afspraken te maken.

Tel nr 0543-451906

 

 

Update 21-02-2021

 

Knipkaarten uitverkocht

Wat is het snel gegaan, en wat ben ik er blij mee!! Het is boven verwachting gegaan, en  ik wil iedereen bedanken voor het aanschaffen van de knipkaarten, de lieve reacties en het meedeleven, het is meer dan hartverwarmend!! Voor diegene die geen kaart meer konden aanschaffen wil ik zeggen;bedankt  dat jullie aan mij hebben gedacht, en hopelijk blijven jullie dat de komende tijd ook nog doen.... hopelijk tot snel!

 

update  17/2/2021

 

Lieve Klanten

Aangezien we nog niet weten wanneer we weer open mogen, en de vergoedingen voor kappers te wensen overlaat, heb ik iets bedacht waardoor er voor mij op deze manier misschien een inkomen is en voor jullie een leuke actie!

ik heb een knipkaart laten maken ter waarde van 5 knipbeurten. Deze zou normaal gesproken voor dames  € 120,- en voor heren € 117,50 kosten. Die bied ik nu aan voor  € 110,-

Deze kunt u bestellen via mijn afsprakensysteem, klik eerst op "afspraak maken/knipkaart bestellen", en dan klikken op  " knipkaart". De datum en tijd is niet van belang, maar wel even  willekeurig aanklikken. Vermeld bij de opmerking graag even uw mailadres, dan kan ik u een betaalverzoek sturen via de mail, en kunnen we overleggen wanneer u de kaart kan ophalen of dat ik het kom bezorgen. Wilt u liever bellen voor een knipkaart dan mag dat natuurlijk ook! Ik ben donderdag ochtend 18-02-2021 telefonisch bereikbaar van 09.30 -11.30 uur, of laat een bericht achter op mijn antwoordapparaat of stuur een mail.

 

 

10-1-2021        Coronasluiting!!

Lieve klanten,

 

Helaas is er door de overheid beslist dat wij als kappers nog steeds niet mogen werken ivm corona. Zodra er meer nieuws is, krijgt u een mail gestuurd wanneer u in ons klantenbestand staat geregistreerd.

Ook hier houden we u natuurlijk op de hoogte!

U kunt wel producten of haarverf bestellen. U kunt ons bereiken via

Telefoon; 0543-451986(antwoordapparaat even inspreken)

mobiel /app   ; 0612824701

Mail ;   info@dianthahaarmode.nl